/ Min Vardag /

Jag är tillbaka!

Hej på er! Hoppas ni mår bra för det gör jag! Och jag måste verkligen ursäkta mig för att det var så länge sedan jag bloggade sist. Men jag har verkligen inte haft tid. 
Sista helgen jag var hemma så hade vi kräftskiva hos mig med alla närmsta tjejkompisar som ni ser på de första bilderna. Det blev en super rolig kväll med god mat, förfest och sen utgång för att dansa hela natten lång! Sen efter den helgen så hade jag fullt upp att packa och träffa alla kompisar en sista gång före jag flyttade. Sen 23 augusti tog jag mitt pick och pack och flyttade till grannlandet Sverige för att studera ekonomi. De första dagarna var fullproppade med aktiviteter och fest eftersom att det var inspark så jag hade 0 tid över till att ens andas, haha. Här ovan ser ni ett par bilder på min helt underbara faddergrupp, så sjukt härliga personer, dom är bara bäst! Igår började skolan på riktigt med föreläsningar och sånt så den värsta stressen är över för tillfället, vilket är skönt. I mitten av veckan kommer även mina föräldrar hit med resten av mina saker när jag får tillgång till mitt egna boende, just nu bor jag bara i något tillfälligt. Flyttar till mitt egna 1 september.
Ni får ursäkta mig om jag inte är så aktiv här nu i början av hösten men hoppas ni förstår eftersom att det är mycket nytt och en stor omställning för mig, mycket ska göras osv. Men jag lovar att försöka uppdatera så mycket jag kan och har tid med! Önskar er en trevlig fortsättning på veckan!